Κλειστά λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών το Δημοτικό Παναγιάς και τα Νηπιαγωγεία Παναγιάς και Δρούσειας

Κλειστά παραμένουν σήμερα λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο στην Παναγιά αλλά και το Νηπιαγωγείο στην κοινότητα της Δρούσειας, σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Δημήτρη Μικελλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μικελλίδης ανέφερε πως τα υπόλοιπα σχολεία Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης λειτουργούν κανονικά στην επαρχία Πάφου.

Πρόσθεσε πως το μέτρο test to stay λειτουργεί με πολύ ικανοποιητικό τρόπο στην επαρχία Πάφου, σημειώνοντας πως οι γονείς προσέρχονται με τα παιδιά τους και στην συνέχεια, παραμένουν στο σχολείο αφού πάρουν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολούθως ο κ. Μικελλίδης ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία τους και την υπομονή που δείχνουν, αλλά και για τον οργανωμένο τρόπο και την έγκαιρη παρουσία τους για το test to stay.

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό και την υγειονομική ασφάλεια των παιδιών τους και της δημόσιας υγείας, αλλά και την παρουσία των παιδιών τους στα σχολεία για να πάρουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται να πάρουν στην παιδική ηλικία, κατέληξε.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.