Κλειστές λωρίδες λόγω οδικών έργων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τη Δευτέρα

Οδικές εργασίες θα εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημοσίων Έργων, καλώντας το κοινό να επιδείξει κατανόηση. Οι εργασίες αφορούν το καθάρισμά της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητοδρόμου και την εγκατάσταση θυρών έκτακτης ανάγκης, και θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 9/5/2022.

Συγγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του Τμήματος Δημοσίων Έργων, αναφέρει ότι από τη Δευτέρα 9/5/2022 μέχρι και την Πέμπτη 12/5/2022, μεταξύ των ωρών 22:00 – 05:00, θα εκτελούνται εργασίες για καθάρισμα της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας (Φώτα Καλησπέρα) μέχρι την Αλάμπρα και αντίστροφα.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει κινητό συνεργείο και μηχάνημα καθαρισμού (σάρωθρο) στη δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Επίσης, ανακινώνεται ότι θα πραγματοποιούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού. περίπου δύο χιλιόμετρα πριν την έξοδο Ζυγίου, από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 9/5/2022 μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 13/5/2022.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην ανακοίνωσή του απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.