Κλειστή η Λεωφόρος Μακαρίου λόγω Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το απόγευμα της Παρασκευής

Το απόγευμα της Παρασκευής κλειστή η Λεωφόρος Μακαρίου για μισή ώρα λόγω Χριστουγεννιάτικης παρέλασης

Την Παρασκευή από τις 6:00 το απόγευμα και για μισή ώρα, η Λεωφόρος Μακαρίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ευαγόρου, θα παραμείνει κλειστή για όλα τα οχήματα, λόγω της χριστουγεννιάτικης παρέλασης με μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, τη Φιλαρμονική του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, τον Άγιο Βασίλη με μοτοσυκλέτα από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσυκλέτας και Μασκότ για τη φωταγώγηση της πόλης, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι η παρέλαση θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας όπου από τις 6:00μ.μ. θα είναι οι χορωδίες Χάρισμα, Αστρινίδειο Ωδείο, Παιδική Χορωδία του Δήμου, Ξυλοπόδαροι και Μασκότ. Στις 6:30μ.μ. θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από το Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και στις 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022, από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στη Λεωφόρο Μακαρίου θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις μαζορέτων και φιλαρμονικής, με ξυλοπόδαρους και μασκότ και για το λόγο αυτό η Λεωφόρος, από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Ευαγόρου, θα παραμείνει κλειστή.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.