Κλειστό μέχρι τις 16 Οκτωβρίου το τμήμα του παλιού δρόμου Πάφου-Λεμεσού

Κλειστό μέχρι την Παρασκευή 16/10/2020 θα παραμείνει το τμήμα του Παλαιού Δρόμου Πάφου – Λεμεσού (Β6) στην περιοχή Χα-Ποτάμι στα Κούκλια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το τμήμα του Παλαιού Δρόμου Πάφου – Λεμεσού (Β6), στο οποίο εκτελούνται εργασίες κατασκευής ορθογωνικού οχετού στη Χ.Θ. 17+800, στην περιοχή Χα-Ποτάμι στα Κούκλια, από την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Παρασκευή 16/10/2020.


Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών το τμήμα του δρόμου στο οποίο εκτελούνται οι εργασίες θα παραμείνει κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις και η κίνηση θα διοχετεύεται σε προσωρινή παράκαμψη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Επιπρόσθετα σημειώνει πως το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για το πιο πάνω μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.