Επιχειρήσεις…Φαντάσματα – Κλειστοί από σήμερα χώροι εστίασης – Φωτογραφίες

Σε ισχύ από τις έξι το πρωί είναι τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωση της πανδημίας του covid-19 με τις εικόνες από το κέντρο της Λευκωσίας να θυμίζουν Μάρτιο όταν επιβλήθηκε το lockdown.

Τα νέα αυστηρότερα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού λίγες μόλις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα ερήμωσαν άδειασαν καταστήματα, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έσφυζαν από ζωή.

Metrakoronoios 4 Scaled

Με βάση τα νέα μέτρα αναστέλλεται η λειτουργία των κλειστών εμπορικών κέντρων – των malls -.  Τα πολυκαταστήματα και τα μεγάλα καταστήματα πέραν των 500 τετραγωνικών μέτρων θα λειτουργούν με τήρηση του ενός ατόμου προς δέκα τετραγωνικά μέτρα  με πλαφόν τον αριθμό των εκατό. Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία όλων των επιχειρήσεων εστίασης με εξαίρεση την κατ οίκον διανομή και take away.  Μετά τις εννέα το βράδυ επιτρέπεται μόνο η κατ’ οίκον διανομή.

Metrakoronoios 11

Οι ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης μάζεψαν από χθες το βράδυ τραπέζια και καρέκλες που ήταν τοποθετημένα σε εξωτερικούς χώρους.

Metrakoronoios 3 Scaled Metrakoronoios 6 Scaled Metrakoronoios 5 Scaled Metrakoronoios 1 Scaled

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.