Κλειστός τον Ιούλιο δρόμος που οδηγεί στο ΚΕΝ Λάρνακας λόγω κατάταξης των νεοσυλλέκτων

Κλειστός τον Ιούλιο είναι δρόμος που οδηγεί στο ΚΕΝ Λάρνακας τον Ιούλιο λόγω της κατάταξης των νεοσυλλέκτων.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «κατά την περίοδο κατάταξης των νεοσύλλεκτων οπλιτών στο ΚΕΝ Λάρνακας, θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος που αρχίζει από την οδό Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι το νέο μικρό κυκλοφοριακό κόμβο παρά το “Metropolis Mall” σε διάφορες ημερομηνίες».

Συγκεκριμένα ο δρόμος είναι κλειστός από χθες Δευτέρα μέχρι τις 2 Ιουλίου, ενώ θα παραμείνει κλειστός από τις 12  μέχρι τις 13, από τις 19 μέχρι τις 23 και στις 26 Ιουλίου. Η τροχαία διευθέτηση κατά τις ημέρες που ο δρόμος θα είναι κλειστός, θα ισχύει από τις έξι το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι».


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «όσοι δημότες επιθυμούν να κατευθυνθούν προς την περιοχή του νέου Νοσοκομείου Λάρνακας, προερχόμενοι από την περιοχή Αραδίππου, θα πρέπει να ακολουθήσουν την Λεωφόρο Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τον κυκλικό κόμβο Νέου ΓΣΖ».

Σημειώνεται ακόμα ότι «κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων προσωρινών μέτρων τροχαίας θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.