Κλίμα ανασφάλειας και ανησυχίας στο Γυμνάσιο στο Πλατύ – Προειδοποιεί με μέτρα η ΟΕΛΜΕΚ

Σε κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας συνεχίζει να λειτουργεί το Γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στο Πλατύ, εν αναμονή της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με την θέση του Καθηγητικού Συλλόγου για αποπομπή των δύο μαθητών που φέρονται να έχουν παραβατική συμπεριφορά.

Η ΟΕΛΜΕΚ απέστειλε επιστολή χθες στον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, προειδοποιώντας με λήψη μέτρων, σε περίπτωση που δεν γίνει σεβαστή η απόφαση του Καθηγητικού Συλλόγου. Όπως δήλωσε στον Άστρα ο πρόεδρος της Οργάνωσης Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος στην επιστολή ζητείται να ληφθούν μέτρα προστασίας των δύο παιδιών στο σχολείο που θα μεταφερθούν.

Ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου πάντως θεωρεί πως δεν αποτελεί μόνιμη λύση η αποπομπή των μαθητών, τονίζοντας πως αυτά τα παιδιά χρήζουν συνεχούς κατ’ οίκον παρακολούθησης από ψυχολόγους. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Κυριακίδης επεσήμανε ότι το κλίμα αγανάκτησης παραμένει στο σχολείο. Επαναλαμβάνοντας ότι ήδη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τέσσερα τραυματισμένα παιδιά, εξέφρασε έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο να γίνει κάτι θα στιγματίσει για πάντα τα δύο παιδιά, και θα βλάψει άλλους μαθητές.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.