Κλοπ: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»Είναι λογικό και επόμενο ο κορονοϊός να έχει «χαλάσει» τα μεταγραφικά σχέδια πολλών ομάδων. Αρκετοί σύλλογοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν με άνεση χρήματα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Το ίδιο ισχύει και για τη φετινή πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη κινητικότητα της ομάδας στο μεταγγραφικό παζάρι. 


«Είναι απολύτως φυσιολογικό και αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιμένω ιδιαίτερη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι. Ίσως μπορέσουμε αργότερα να κινηθούμε πιο άνετα, αν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Αλλά και πάλι η ομάδα μου δεν χρειάζεται να αλλάξει. Δεν είναι πως στηρίζομαι σε μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως έχουμε 16 – 17 παίχτες που αγωνίζονται όλοι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε εκατομμύρια επειδή απλά το θέλουμε. Πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη. Ο κορονοϊός θα επηρεάσει σαφέστατα τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων.

Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και η ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή. Πώς ενισχύεις ένα τέτοιο σύνολο.. Σαφώς χρειάζεσαι λεφτά. Αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μέσα από τα μικρότερα κλιμάκια του συλλόγου. Έχουμε τρεις – τέσσερις νεαρούς που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στην επόμενη μέρα της Λίβερπουλ».

Πηγή: gazzetta.gr