ΚΟΑΠ: Περιφερειακό Γραφείο Αγροτικών Πληρωμών στην Πόλη Χρυσοχούς τον Ιανουάριο 2022

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να λειτουργήσει το Περιφερειακό Γραφείο Αγροτικών Πληρωμών που θα συστεγαστεί με το Τμήμα Γεωργίας στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑΠ.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΟ Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών Ανδρέας Κυπριανού, επισκέφτηκε την Επαρχία Πάφου, στα πλαίσια ετήσιου πλάνου επισκέψεων που προγραμματίζει να έχει σε χωριά και κοινότητες της Κύπρου.

Συγκεκριμένα ο Επίτροπος, με ανώτερα στελέχη του ΚΟΑΠ, επισκέφτηκε την Πόλη Χρυσοχούς, όπου αποφάσισε την άμεση δημιουργία Περιφερειακού Γραφείου Αγροτικών Πληρωμών, συστεγαζόμενο με το Τμήμα Γεωργίας, το οποίο υπολογίζει να λειτουργήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου 2022.

Όπως είχε υποσχεθεί αμέσως μετά τον διορισμό του, ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ κ. Κυπριανού, προστίθεται στην ανακοίνωση, στόχος του είναι η άμεση βοήθεια και στήριξη προς τον αγροτικό κόσμο της Κύπρου μας.

Ακολούθως, ο Επίτροπος επισκέφτηκε τη ΣΕΔΙΓΕΠ Αργάκας, τα Μαντριά και την Αμαργέτη ώστε να ακούσει από κοντά τα προβλήματα, τις έννοιες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Κύπρου, αφού προτεραιότητα του είναι πάντοτε η άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου, ο οποίος είναι ένα σημαντικό και νευραλγικό κομμάτι της κοινωνίας μας που πρέπει να διατηρηθεί για ευνόητους λόγους, ειδικά με την κατάσταση με την πανδημία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.