Κοινότητες Βασιλικού: Λήψη δυναμικών μέτρων για ασφαλτικά εργοστάσια

Σε δυναμικά μέτρα προχωρούν οι Κοινοτάρχες των εννέα κοινοτήτων Βασιλικού, σε σχέση με την εγκατάσταση των ασφαλτικών εργοστασίων στην περιοχή τους, καθώς προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, στις 10:00 με «αποκοπή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας». 

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής αναφέρει ότι «την αγανάκτηση τους εξέφρασαν οι κοινοτάρχες και οι κάτοικοι των εννέα κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού κατά την συγκέντρωση που έγινε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγιού και αφορούσε την δημόσια διαβούλευση για την εγκατάσταση των τριών μονάδων παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος στην περιοχή Καλαβασου».

«Οι κοινοτάρχες και οι κάτοικοι, ομόφωνα δεν αποδέχθηκαν την πραγματοποίηση της παρουσίασης και ανέφεραν ότι δεν αποδέχονται την εγκατάσταση των εργοστασίων στην περιοχή τους» προστίθεται.

Περαιτέρω «οι κοινοτάρχες δήλωσαν ότι διακόπτουν κάθε επαφή με τις αρμόδιες, για το θέμα, υπηρεσίες του κράτους και ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου».

«Μετά από την αποχώρηση τους από την αίθουσα οι κοινοτάρχες πραγματοποίησαν σύσκεψη κατά την οποία αποφάσισαν να λάβουν σειρά δυναμικών μέτρων, αρχίζοντας με εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 με αποκοπή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσου Λευκωσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.