«Κωλοτούμπα» ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ για το Μουσείο Γρίβα – Αποδεσμέυτηκε κονδύλι στην Επ.Οικονομικών

«Με τις ψήφους ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ αποδεσμεύτηκε χθες στην Επιτροπή Οικονομικών το κονδύλι για το Μουσείο Γρίβα που θέλει διακαώς να δημιουργήσει η κυβέρνηση Αναστασιάδη. Πρόκειται για το ίδιο κονδύλι που δύο φορές επιχείρησε τα προηγούμενα χρόνια να περάσει η κυβέρνηση με τις ψήφους ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ, όμως είχε εμποδιστεί από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγους και ΔΗΠΑ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Αναλυτικά:

«Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η στάση της κυβέρνησης, του Συναγερμού και του ΕΛΑΜ που ακόμα τιμούν τον αρχιπροδότη της πατρίδας μας αλλά και που επιμένουν σε περιόδους οικονομικής ασφυξίας του λαού να πετούν χιλιάδες ευρώ σε ανιστόρητη ακροδεξιά προπαγάνδα.


Όμως, θλιβερή έκπληξη προκαλεί η στάση από ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ που ακύρωσαν την μέχρι χθες στάση τους για το θέμα. Πότε άλλαξαν άποψη για τον Γρίβα  και τα εγκλήματά του οι ηγεσίες του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ; Τι θα πουν στους αγωνιστές της Δημοκρατικής Αντίστασης και τον κόσμο του κέντρου, που χρόνια τώρα μαζί με την Αριστερά αντιστέκεται στην παραχάραξη της Ιστορίας;

Προφανώς, μετά την στήριξη στον συναγερμικό Νίκο Χριστοδουλίδη, τον υπουργό της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης ακολουθεί και η στήριξη στο μουσείο του Γρίβα, στο μουσείο της ντροπής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλος ο δημοκρατικός κόσμος του τόπου αισθάνεται οργή και αγανάκτηση από το γεγονός ότι, με τις ψήφους των βουλευτών του κέντρου, προχωρούν τα σχέδια της κυβέρνησης Συναγερμού για το Μουσείο της ντροπής».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.