ΚΟΠ: Αρνάκι άσπρο και παχύ…

Αντιγράφουμε αυτούσια ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Καταγγελία κατά του Αντώνη Τζιωνή, προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για δηλώσεις που προέβη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα Μ.Μ.Ε. την Τετάρτη 14.12.2016 και οι οποίες ήταν εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για τα άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιονδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση των άρθρων 2 και 4 ιστ (ι) (ιι) (ιιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα από τα στάδια και πρόστιμο».

Συμπέρασμα; Με τέτοιους πειθαρχικούς κανονισμούς, το μόνο που δικαιούνται να λένε οι παράγοντες μετά τα ματς χωρίς να κινδυνεύουν με τιμωρίες είναι το «αρνάκι άσπρο και παχύ»…

Υ.Γ. Με το διορισμό του Γιάννη Αναστασίου από την Επιτροπή Διαιτησίας αποδεικνύεται ότι τίποτα, μα τίποτα δεν σταματά την παράγκα του ποδοσφαίρου!

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.