ΚΟΠ: Ενίσχυση της διαιτησίας με τον Μίλοραντ Μάζιτς

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μίλοραντ Μάζιτς. Σε χαιρετισμό που απεύθυνε κατά την έναρξη του ετήσιου σεμιναρίου διαητησίας, ο κ. Κούμας, ανέφερε ότι Σέρβος πρώην διεθνής διαιτητής θα επικεντρωθεί στον τομέα της εκπαίδευσης και της αξιολόγησης της επίδοσης των διαιτητών μας.

O Μίλοραντ Μάζιτς είναι 47 ετών και ήταν μέχρι πρόσφατα εν ενεργεία διεθνής διαιτητής. Διετέλεσε διαιτητής Κατηγορίας FIFA Elite από το 2013. Το 2018 διαιτήτευσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το 2016 το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Διεύθυνε, επίσης, αγώνες στις τελικές φάσεις του Μουντιάλ του 2014 και του 2018, τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της FIFA το 2017 καθώς και αγώνες της τελικής φάσης του Γιούρο 2016.

Μιλώντας προς τους διαιτητές, μέσω βιντεοκλήσης από το Βελιγράδι, ο κ. Μάζιτς εξέφρασε χαρά για την ευκαιρία που του δίνεται να συνεργατεί με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και έστειλε το μήνυμα για σκληρή δουλειά για βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας μας.