Μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες της UEFA με τις Ομοσπονδίες μέλη της, σήμερα αναμένεται να γίνει και η συνάντηση της ΚΟΠ με τα σωματεία για να βγει το πλάνο με στόχο τη συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι πως η UEFA μπορεί να δώσει επιπλέον παράταση για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη θα πρέπει να τελειώσουν τέλη Ιουλίου και μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα ολοκληρωθεί και το Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με το Γιουρόπα Λιγκ. Αν όλα πάνε καλά. 


Στη συζήτηση της ΚΟΠ με τα σωματεία αναμένεται να τεθεί ξανά το ζήτημα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, ενώ η ΚΟΠ καλείται να αποφασίσει και να ενημερώσει τι θα γίνει σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή θα πρέπει να εξετάσει και τις μικρές κατηγορίες από τη στιγμή που υπάρχει στο τραπέζι και η πρόταση για τερματισμό της δράσης από σωματεία της Β’ κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι εισήγηση κατέθεσαν και τα σωματεία που βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ της Α’ κατηγορίας, για άμεσο τερματισμό της περιόδου.

Χρίστος Αποστολίδης