Κοπριά στο «προεδρικό» θα ρίξουν οι κτηνοτρόφοι στα κατεχόμενα

Σκληρή ήταν η αντίδραση των κτηνοτρόφων στο άκουσμα της είδησης ότι αυξάνονται οι τιμές των ζωοτροφών, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο. Ο πρόεδρος της ένωσης κτηνοτρόφων και ζωοπαραγωγών, Μουσταφά Ναϊμογλουλαρι ανακοίνωσε ότι εάν μέχρι την Πέμπτη δεν δοθεί λύση στα οικονομικά τους προβλήματα, θα μεταφέρουν και θα ρίξουν κοπριά στο «προεδρικό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπεύθυνος για το «κυβερνητικό κενό» είναι ο ίδιος ο Ερσίν Τατάρ κι αυτός θα είναι ο στόχος των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.

Οι δηλώσεις του κ. Ναϊμογλουλαρι έγιναν χθες μπροστά από το «πρωθυπουργικό γραφείο» αφού συμμετείχε σε μια σύσκεψη στο «υπουργείο γεωργίας» για την τιμή του κριθαριού. Όπως είπε, οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν συνομιλητή και διαμαρτυρήθηκε γιατί οι τιμές των ζωοτροφών θα πάνε από 350 ΤΛ σε 500 ΤΛ τον τόνο. Το «υπουργείο γεωργίας», πρόσθεσε, τους ζήτησε περιθώριο μέχρι την Πέμπτη για να βρει λύση στο πρόβλημα. Μετά την Πέμπτη η πρώτη μας εκδήλωση θα είναι στο «προεδρικό» και εκεί θα ρίξουμε κοπριά, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ένωσης κτηνοτρόφων.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.