Κόρη Γ. Ρίτσου προς ΥΠΠ: «Αν δεν αρκεί ο Σέπος, να στείλουμε Χρυσαυγίτες από Ελλάδα»

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κόρη του Γ. Ρίτσου, “καταγγέλλει” το ΥΠΠ της Κύπρου που έχει για Διευθυντή σχολείου τον Λοϊζο Σέπο.

Την ίδια ώρα, περιγράφει το προφίλ του ιδίου, με τα γεγονότα που συνέβησαν τα οποία και προδίδουν τις ακραίες, ρατσιστικές και εθνικιστικές του απόψεις.

Καταλήγοντας, η Έρη Ρίτσου έγραψε, “Να τον χαίρεται το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου! Κι άμα δεν αρκεί ο Διευθυντής του Παγκύπριου, να στείλουμε και μεις μερικούς Χρυσαυγίτες που μας περισσεύουν να χαρεί περισσότερο το κυπριακό Υπουργείο”.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Μετά παραπονιόμαστε εμείς για την κυρία Κεραμέως!

Τί να πουν και οι αδελφοί Κύπριοι, που το Υπουργείο Παιδείας τους διατηρεί στη θέση του και αναβαθμίζει σε Διευθυντή του Παγκύπριου Γυμνασίου, ένα ον ονόματι Λοϊζος Σέπος, για το οποίο υπάρχουν μύριες όσες καταγγελίες από συναδέλφους του, από μαθητές, από ενώσεις γονέων και κηδεμόνων.
Βίος και πολιτεία το όν!
Το 2014 είχε πει πως ο Ρίτσος δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία γιατί ήταν συμμορίτης και πως δεν ήξερε ποιός είναι ο Ναζίμ Χικμέτ.
Ως Διευθυντής στο Λύκειο Ακροπόλεως ήρθε σε σύγκρουση με τους μαθητές αναγκάζοντας την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, να παρέμβει με επιστολή της προς το Υπουργείο Παιδείας.
Σε άλλο περιστατικό, έπειτα από διαμάχη του με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, τα μέλη της Ομοσπονδίας προχώρησαν σε καταγγελία εναντίον του.
Γνωστό και το επεισόδιο τής με σκαιότατο τρόπο εκδίωξης από το σχολείο μαθήτριας που φορούσε μαντήλα.
Το αποκορύφωμα όλων, μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσε το όν, αναγκάζοντας τον Πρεσβευτή της Ρωσίας, να αποχωρήσει από εκδήλωση για το ολοκαύτωμα, όταν σε ομιλία του υποστήριξε πως για το Ολοκαύτωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δεν ευθύνεται μόνο η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ αλλά και η Σοβιετική Ένωση! Γράφει και νέα ιστορία το ον!

Να τον χαίρεται το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου!
Κι άμα δεν αρκεί ο Διευθυντής του Παγκύπριου, να στείλουμε και μεις μερικούς Χρυσαυγίτες που μας περισσεύουν να χαρεί περισσότερο το κυπριακό Υπουργείο.
#Λοϊζος_Σέπος

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.