Κορωνοϊός: Στις 23 Δεκεμβρίου θα εγκρίνει η Ε.Ε. το εμβόλιο των Pfizer/BionTech

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild που επικαλείται κύκλους της Κομισιόν και της γερμανικής κυβέρνησης

An illustration picture shows vials with Covid-19 Vaccine stickers attached and syringes with the logo of US pharmaceutical company Pfizer and German partner BioNTech, on November 17, 2020. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) (Photo by JUSTIN TALLIS/AFP via Getty Images)

Στις 23 Δεκεμβρίου θα δώσει το πράσινο φως στη για την έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BionTech για τον κορωνοϊό ο Ευρωπαικός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πλάνο εμβολιασμού στην Κύπρο – Όλες οι πληροφορίες (πίνακες)

H εφημερίδα επικαλείται κύκλους της Κομισιόν και της γερμανικής κυβέρνησης.

Η έναρξη του εμβολιασμού στη Γερμανία θα μπορούσε να γίνει ακόμη και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, πιθανότατα στις 26 Δεκεμβρίου, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

O Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν επιβεβαίωσε την πληροφορία της Bild. «Αυτά είναι καλά νέα για ολόκληρη την ΕΕ!», δήλωσε, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Στη γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας όλα είναι έτοιμα: «Έχουμε ήδη αποθηκεύσει τις πρώτες παρτίδες του εμβολίου για την ΕΕ. Μόλις λάβουμε το πράσινο φως από τον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμκάκων και την Κομισιόν, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να φορτώνουμε και να παραδίδουμε τις δόσεις του εμβολίου στα κέντρα εμβολιασμού », δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στη BILD.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.