Κώστας Βουτσάς: Σταθερός φίλος του ΚΚΕ, χωρίς ποτέ να δηλώσει κομμουνιστήςΘλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από τα ζωή τα ξημερώματα.

Ο Κώστας Βουτσάς, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, είχε βρεθεί στην εκπομπή One Talk στην Ελλάδα , στις 25 Σεπτεμβρίου μιλώντας για τις μεγάλες στιγμές της ζωής του, το θέατρο και την πολιτική.

Ο  Κώστας Βουτσάς μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για τον πατέρα του, για τη σχέση του με την πολιτική και το ΚΚΕ. «Το ΚΚΕ είναι πολύ δύσκολο να γίνει κυβέρνηση.Το ΚΚΕ το ψηφίζω γιατί πιστεύω ότι έχει σωστές ενέργειες. Είναι δύσκολο, αλλά το ευχαριστιέμαι. Όλοι όσοι κυβερνούν είναι πουλημένοι» δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς σχετικά., ενώ μιλώντας για την πολιτική σκηνή του σήμερα ο Κώστας Βουτσάς υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν είναι σήμερα καλύτερα, η χώρα πάντα υποφέρει» .

Αναφερόμενος δε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε «όπου ακούς πολλά «ΘΑ», να κουμπώνεσαι», ενώ μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πλήγωσε τον κόσμο της Αριστεράς, κάνοντας λόγο για «Αριστερούς, Δεξιούς».