Κωστής Ευσταθίου: «Δεν φεύγω από το σπίτι μου, να φύγει ο Μαρίνος Σιζόπουλος»

Από τον Μάιο του 2021 δεν κλήθηκε να συμμετέχει σε καμία συνεδρία της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΕΔΕΚ αποκάλυψε στον ΑΣΤΡΑ ο Βουλευτής του Κινήματος Κωστής Ευσταθίου, ενώ έκανε γνωστό πως ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα καμία επιστολή και ότι ενημερώθηκε για την απόφαση της γραμματείας σήμερα από τα ΜΜΕ.

Ο κ. Ευσταθίου τόνισε παράλληλα ότι λόγοι αξιοπρέπειας δεν του επιτρέπουν να νομιμοποιεί με την παρουσία του, συνεδρίες οργάνων που είναι παράνομα -όπως η Γραμματεία, το Πολιτικό Γραφείο και η Κεντρική Επιτροπή- καθώς προέκυψαν όπως ανέφερε, από ένα συνέδρια-φιάσκο για το οποίο η ΕΔΕΚ έγινε περίγελος σε όλη την Κύπρο.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες  που φέρουν την ηγεσία του κινήματος να του ζητά εξηγήσεις, μέσω σχετικής επιστολής, για τη μη στήριξη Χριστοδουλίδη και για την εσωκομματική απουσία του, υπέδειξε ότι το έργο της Γραμματείας δεν είναι να αποστέλλει επιστολές και να καταγγέλλει.

Ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι πλέον αντικειμενικά γίνεται το πρώτο βήμα για την διαγραφή του από την ΕΔΕΚ κι αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του Κινήματος, Μαρίνος Σιζόπουλος διαδίδει σε συνεργάτες του σε διθυραμβικό ύφος ότι θα τον εξαφανίσει.

Ο κ. Ευσταθίου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει την χάρη στον οποιονδήποτε να παραιτηθεί από τις τάξεις του Κινήματος.

«Δεν φεύγω από το σπίτι μου, να φύγει ο Μαρίνος Σιζόπουλος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευσταθίου και ξεκαθάρισε ότι τα ζητήματα που διέρρευσαν δημοσίως, θα απαντηθούν δημοσίως.

Τόνισε ότι δεν μπορεί να στηρίξει ένα υποψήφιο του ΔΗΣΥ, ούτε τον Αβέρωφ Νεοφύτου ούτε το Νίκο Χριστοδουλίδη κι αντιθέτως, είπε στηρίζει τα όσα συνεδριακά πρότασσε η ΕΔΕΚ από την εποχή του Βάσου Λυσσαρίδη για ένα κράτος ένα λαό.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.