Κουίζ: Ποιος υπουργός επιδιδόταν σε λαθροθηρία;

Μάλιστα, έγινε κι αυτό: Πληροφορίες φέρουν Υπουργό της κυβέρνησης Ν. Αναστασιάδη να επιδιδόταν σε λαθροθηρία με συνοδεία Λειτουργού της Υπηρεσίας Θήρας σε απαγορευμένη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Στόχος τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να κυνηγήσουν τρυγόνια. Μιλάμε, βλέπετε, για μεζετζή Υπουργό.

Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι όταν τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας που περιπολούσαν άκουσαν τους πυροβολισμούς και έφτασαν στην περιοχή για έλεγχο, εντόπισαν τον κρατικό λειτουργό, ο οποίος τους είπε να φύγουν διότι συνοδεύεται από τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.

Ο εν λόγω λειτουργός χρησιμοποίησε το όνομα του Σ. Χάσικου, που δεν ήταν ο κ. Χάσικος, αφού ο Υπ. Εσωτερικών βρίσκεται για προσωπικούς λόγους εκτός Κύπρου. Χρησιμοποίησε λοιπόν το όνομα του εν λόγω Υπουργού για εκφοβισμό, αφού η Υπηρεσία Θήρας υπάγεται στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ωστόσο μαζί του δεν ήταν ο Σ. Χάσικος, αλλά άλλος Υπουργός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Χ» οι δύο κυνηγοί προκάλεσαν πραγματικό «μακελειό» στα σμήνη των τρυγονιών, αλλά δεν κατηγορήθηκαν… Εισηγούμαστε στον Πρόεδρο να δώσει οδηγίες στον κ. Ιωνά Νικολάου να διατάξει αστυνομική έρευνα.

Εκτός και αν για την κυβέρνηση ΔΗΣΥ πέραν από τα παραδοσιακά αμπελοπούλια, αρέσουν και τα τρυγόνια. Βέβαια, εδώ μιλάμε για απαγορευμένη περιοχή…

Μ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.