Κουκουμάς: Ας καταλάβει ο ΔΗΣΥ ότι το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει σε μερικές μέρες

«Το σύστημα συμφερόντων Αναστασιάδη ας καταλάβει ότι το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει σε μερικές μέρες. Οι δύο υποψήφιοι του Συναγερμού ας συνειδητοποιήσουν ότι το κόλπο τους δεν πιάνει», τονίζει το ΑΚΕΛ δια του εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος, Γιώργου Κουκουμά.

Αναλυτικά:

«Με τη ψήφο του λαού, σε μερικές μέρες θα βρεθούν σπίτι τους οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του κουρέματος, οι εκτελεστές του Συνεργατισμού, οι πλασιέδες των χρυσών διαβατηρίων, οι «Ρίκκοι και οι Γιαννάκηδες». Και όσοι εξ αυτών καταχράστηκαν το κράτος θα βρεθούν και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όσο δε για την ενόχληση του Συναγερμού για τη μεγαλειώδη συναυλία στήριξης στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, θα αρκεστούμε στο «όσα δεν φτάνει η αλεπού…»

Για… συμφέρον της κοινωνίας έκανε λόγο ο ΔΗΣΥ

«Μοναδικό συμφέρον της διακυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένα και εκ διαμέτρου αντίθετο με τις πολιτικές του ΑΚΕΛ και την καμένη γη που άφησε πίσω της η διακυβέρνησή του: Το συμφέρον της κοινωνίας μας», ισχυρίστηκε νωρίτερα ο ΔΗΣΥ.

Υποστήριξε μάλιστα ότι «είτε αρέσει είτε όχι στο ΑΚΕΛ, η Κύπρος που μας παρέδωσε δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Οι πολίτες το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν. Έχουν δώσει μάλιστα τις απαντήσεις τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2013 και μετά. Όμως η αμετροέπεια και η αλαζονεία με την οποία συνεχίζουν τόσο στο ΑΚΕΛ όσο και ο υποψήφιός τους ο Ανδρέας Μαυρογιάννης -ως άριστος μαθητής- να επιτίθονται στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στον Αβέρωφ Νεοφύτου δείχνει ένα πράγμα. Ότι δεν έχουν λάβει κανένα μήνυμα».

«Είμαστε βέβαιοι ότι απάντηση θα τους τη δώσει και πάλι ο κυπριακός λαός. Και όχι σε συναυλία αλλά στην κάλπη», ισχυρίστηκε καταληκτικά ο ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.