Κουκουμάς: Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης θα έπρεπε να απολογούνται αντί να τσακώνονται

Επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς η αντιπολίτευση στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ σχολιάζοντας παράλληλα τα ανοίγματα του Αβέρωφ Νεοφύτου προς το χώρο του Κέντρου.

Εν έτει 2022 οι σύγχρονοι και φιλελεύθεροι θέλουν να δημιουργήσουν μουσείο του Γρίβα, διώκουν ζωγράφους και σκίζουν τα βιβλία της ιστορίας, δήλωσε στην Πρωινή Έκδοση ο Γιώργος Κουκουμάς, σχολιάζοντας τα περί συντηρητισμού και εναντίωσης του ΑΚΕΛ σε οτιδήποτε φιλελεύθερο, που καταλόγισε χτες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, επεσήμανε ότι αντί να τσακώνονται, οι κ. Νεοφύτου και Χριστοδουλίδης θα έπρεπε να απολογούνται για τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Αναστασιάδη στο κυπριακό, τις κοινωνικές ανισότητες και τη διαφθορά.

Ο κ. Κουκουμάς χαρακτήρισε ως απόλυτα κατανοητές τις επιθέσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ προς το ΑΚΕΛ αφού είναι φανερό όπως είπε, ότι υπάρχει εσωτερική αμφισβήτηση προς την υποψηφιότητα του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος.

Όλα ανοικτά στο ΔΗΚΟ

Το ΔΗΚΟ δεν νοιάζεται για το τι εξαγγέλλει ο οποιοσδήποτε αλλά το τι κάνει το ίδιο δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Διευθυντής του Γραφείου του Νικόλα Παπαδόπουλου Γιώργος Σολωμού τονίζοντας ότι το κόμμα του επιδιώκει την αλλαγή από τη διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση επεσήμανε ότι από την στιγμή που επιδιώκει την αλλαγή, οφείλει, να πράξει όσα χρειάζονται με τα κόμματα που θεωρεί ότι συμφωνεί που είναι τα κόμματα της ευρύτερης αντιπολίτευσης για να εντοπιστούν συγκλήσεις κοινές θέσεις και κοινά οράματα.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του κόμματος, μπορεί να συζητηθεί στα πλαίσια της αναζήτησης υποψηφίου αφού διεκδίκησε και το 2018 με καλές πιθανότητες την προεδρία, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν αυτό και μονό στις επιλογές του κόμματος του. Από κει και πέρα είπε, η συζήτηση δεν τελειώνει εκεί.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.