Κουκουμάς: ΔΗΣΥ-Kυβέρνηση αντιδρούν στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, όπως αντιδρούσαν για τα χρυσά διαβατήρια

Ο Νίκος Αναστασιάδης έκανε λόγο για «φανταστική εμπλοκή» της Κύπρου στο σκάνδαλο την ώρα που η εξεταστική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου συγκεντρώνει σειρά στοιχείων για την αδιαμφισβήτητη εμπλοκή της Κύπρου σε αυτό, αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

«Προφανώς, ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Συναγερμός αντιδρούν στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, όπως αντιδρούσαν επί χρόνια για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων και τις αποκαλύψεις από το εξωτερικό που έγιναν τελικά χιονοστιβάδα. Θα έπρεπε όμως να είχαν μάθει ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως».

Όχι μόνο δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που προκύπτουν για την κυβέρνηση και το Συναγερμό, αλλά κάθε μέρα επιτείνονται:

  1. Γιατί ο Γενικός Εισαγγελέας αρνήθηκε να το δώσει στην Εξεταστική του Ευρωκοινοβουλίου, την PEGA, το πόρισμα για το μαύρο βαν; Τι φοβάται αν είναι καθαρός ο ουρανός της Εισαγγελίας και της κυβέρνησής του;

2. Γιατί επί των ημερών της κυβέρνησης των κ. Νεοφύτου και Χριστοδουλίδη η Κύπρος έγινε θερμοκήπιο για τέτοια δίκτυα υποκλοπών και παρακολουθήσεων, όπως εντόπισε και η PEGA; Από την Κύπρο μεταφέρθηκε στην Ελλάδα το λογισμικό που παρακολουθούσε πολιτικούς και δημοσιογράφους στην Ελλάδα, η αποκάλυψη του οποίου προκάλεσε σεισμό και παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών.

3. Πότε θα πει ο Αβέρωφ Νεοφύτου την αλήθεια για τις σχέσεις του ιδίου προσωπικά και του Συναγερμού με τους Ισραηλινούς πράκτορες, Άβνι και Ντίλιαν, που δρούσαν στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Κούρεμα, Συνεργατισμός, χρυσά διαβατήρια. Και τώρα, επαναβεβαιώνονται οι υποκλοπές και οι παρακολουθήσεις, που προστίθενται στο μητρώο της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, Αβέρωφ, Χριστοδουλίδη, αναφέρει ο κ. Κουκουμάς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.