Κουκουμάς για μείωση ΦΠΑ στο ρεύμα : Ο ΔΗΣΥ και Αναστασιάδης δεν αντιλαμβάνονται τι περνά ο κόσμος

Διαφωνούν και θα απορρίψουν την αναπομπή της νομοθεσίας για μείωση του ΦΠΑ στο ρεύμα κατά δέκα μονάδες ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.


Η απόφαση του Προέδρου να αναπέμψει την νομοθεσία για μείωση του ΦΠΑ στο ρεύμα, αποτελεί ένδειξη του μη σεβασμού προς την πλειοψηφία των Κοινοβουλευτικών κομμάτων, δήλωσε την Πρωινή Έκδοση, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

Η απόφαση για αναπομπή της νομοθεσίας, δήλωσε ο Γιώργος Κουκουμάς δείχνει το πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ του τι περνά ο κόσμος την ώρα που η ακρίβεια και οι αυξήσεις τσακίζουν το βιοτικό τους επίπεδο.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε ως ατυχή την αναπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα υποστηρίξει την αναπομπή, θα επιμείνει στην μείωση του ΦΠΑ έτσι ώστε να έρθει στη βουλή από την κυβέρνηση μια ολοκληρωμένη πολιτική και σχεδιασμός για μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος.


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε ότι η ΕΔΕΚ θα παραμείνει σταθερή στη θέση της.

Υπενθύμισε ότι από τον Ιούνιο του 2020, το Κίνημα είχε καταθέσει δημόσια σειρά προτάσεων για τρόπους μείωσης του ΦΠΑ κυρίως στο ρεύμα ωστόσο είπε, δεν έλαβε στήριξη ούτε η κυβέρνηση ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.