Κουκουμάς για συνεργάτιδες ΠτΔ: Οι κυβερνώντες έφτασαν μέχρι το Ανώτατο για ένα καραμπινάτο ρουσφέτι

«Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Προέδρου Αναστασιάδη για τις τέσσερις συνεργάτιδές του. Ούτε από αυτή την οδό βρίσκει τρόπο η κυβέρνηση του Συναγερμού να μονιμοποιήσει στο Δημόσιο τις τρεις έμμισθους της Πινδάρου και την αδελφότεκνη του κ. Αναστασιάδη που είχαν προσληφθεί με πολιτικό διορισμό ως ειδικοί σύμβουλοι», τονίζει το ΑΚΕΛ, δια του εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος, Γιώργου Κουκουμά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουκουμά, «είναι αποκαλυπτικό πάντως ότι οι κυβερνώντες συγκρούστηκαν με τη Βουλή, περιφρόνησαν την Ελεγκτική Υπηρεσία και έφτασαν μέχρι το Ανώτατο προκειμένου να νομιμοποιήσουν ένα καραμπινάτο ρουσφέτι που προκαλεί όλη την κοινωνία».


«Βέβαια το βιογραφικό της κυβέρνησης του Συναγερμού είναι πλούσιο. Διαθέτει Ρίκκο Ερωτοκρίτου και Γιαννάκη Γιαννάκη. Την υπόθεση Σιάλου στον ΚΟΑ και την υπόθεση Μιχαηλίδου στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, τις προαγωγές στην Αστυνομία και ένα ολόκληρο σύστημα που οργανωμένα λαφυραγωγεί το κράτος.  Δέκα χρόνια τώρα αλώνουν την κρατική μηχανή. Τσαλαπατούν θεσμούς και ανθρώπους. Εξευτελίζουν κάθε ίχνος ισονομίας και αξιοκρατίας», προσθέτει.

«Είναι αυτά που θέλουν να συνεχίσουν οι δύο συναγερμικοί υποψήφιοι, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης που διεκδικούν να συνεχίσουν τα έργα και τις ημέρες του Νίκου Αναστασιάδη;», διερωτήθηκε ο κ. Κουκουμάς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.