Κουκουμάς: Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ αντί να ενοχλούνται από τη διχοτόμηση, ενοχλούνται από το ΑΚΕΛ

Η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ αντί να ενοχλούνται από τη διχοτόμηση, ενοχλούνται από το ΑΚΕΛ, αναφέρεται σε δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά, σχολιάζοντας τα νέα κατοχικά τετελεσμένα και συγκεκριμένα την προκλητική ενέργεια παραχώρησης στον κατοχικό στρατό από το ψευδοκράτος, μιας τεράστιας έκτασης στο ακρωτήρι του Αποστόλου Αντρέα.

Μπορεί να αποφάσισαν να υψώσουν τα χέρια μπροστά στους τουρκικούς σχεδιασμούς το ΑΚΕΛ όμως, με δράση και προτάσεις, ζητά εδώ και χρόνια αποτελεσματικές ενέργειες για να αναχαιτίσουμε τη διχοτόμηση, το νέο εποικισμό, τα νέα κατοχικά τετελεσμένα. Να σώσουμε το μέλλον του τόπου και του λαού μας, τονίζει ο κ. Κουκουμάς.

Αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να αναχαιτιστεί και να ακυρωθεί, αναφέρει. «Είναι για αυτό που το ΑΚΕΛ υποδείκνυε και υποδεικνύει ότι η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, με λύση στη συμφωνημένη βάση και πλαίσιο, είναι αυτή μπορεί να σώσει το Βαρώσι και όλη την Κύπρο. Είναι για αυτό που ζητούμε επικέντρωση στο στόχο επανέναρξης των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν το 2017. Το ερώτημα είναι γιατί αντιδρούν σε αυτές τις αναφορές το Προεδρικό και η Πινδάρου».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.