Κουκουμάς: Οι δύο συναγερμικοί υποψήφιοι να απαντήσουν για τις παρακολουθήσεις

«Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης καλό είναι να γνωρίζουν ότι το θέμα των παρακολουθήσεων, των κατασκοπευτικών λογισμικών, του δικτύου υποκλοπών δεν θα κλείσει επειδή το ξορκίζουν με τη σιωπή τους»

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός αποφάσισε από μόνος του ότι το ζήτημα των παρακολουθήσεων εξαντλήθηκε, την στιγμή που νέες αποκαλύψεις συνδέουν ξανά και άμεσα τον Αβέρωφ Νεοφύτου με τους γνωστούς Ισραηλινούς κατάσκοπους», τονίζει το ΑΚΕΛ δια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιώργου Κουκουμά.

Αναλυτικά:

«Την ώρα δηλαδή που επίκειται στην Κύπρο η επίσκεψη της ειδικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις ο Αβέρωφ Νεοφύτου ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει θέμα. Ο δε Νίκος Χριστοδουλίδης αποφεύγει να μιλήσει για τις καταγγελίες τέως συμβούλου του Προέδρου για παρακολουθήσεις που διενεργούνταν εν γνώσει του Νίκου Αναστασιάδη. Κατά τον ίδιο τρόπο, προφανώς, που αποφάσισε ότι δεν θα απαντά στο θέμα των ανήθικων πρακτικών των ψεύτικων λογαριασμών που τον βαραίνει.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι οι δύο συναγερμικοί υποψήφιοι αρνούνται να μιλήσουν για ζητήματα που τους βαραίνουν ως απερχόμενη κυβέρνηση αλλά και προσωπικά, λέει πολλά.

Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης καλό είναι να γνωρίζουν ότι το θέμα των παρακολουθήσεων, των κατασκοπευτικών λογισμικών, του δικτύου υποκλοπών δεν θα κλείσει επειδή το ξορκίζουν με τη σιωπή τους.

Μάλλον, τώρα ανοίγει. Και απαραίτητο είναι να δώσουν απαντήσεις στην κοινωνία».

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.