Κουκουμάς: Όποιος ψηφίζει Χριστοδουλίδη, παίρνει κυβέρνηση Συναγερμού

«Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε οριστικά πλέον ότι τυχόν εκλογή του σημαίνει συνέχιση της διακυβέρνησης του Συναγερμού. Αυτό άλλωστε είναι και το μόνο ξεκάθαρο που λέει», τονίζει σε γραπτή δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» ότι ο ΔΗΣΥ πρέπει να είναι παρών στην νέα κυβέρνηση, ότι αν εκλεγεί θα ζητήσει από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να συμμετέχει ο ΔΗΣΥ στην κυβέρνηση του και ότι μάλιστα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με στελέχη του ΔΗΣΥ για να εξασφαλιστεί αυτό. Όλα αυτά συνάδουν απόλυτα άλλωστε με το διπλοπόρτι που παίζει καθημερινά ο Νίκος Αναστασιάδης. Στόχος τους είναι να μείνει στην εξουσία ο Συναγερμός και να συνεχιστεί το φαγοπότι της δεκαετίας.

Πλέον δεν χωρούν ψέματα και ψευδαισθήσεις. Όποιος ψηφίζει Χριστοδουλίδη παίρνει όλο το πακέτο του Συναγερμού, από Αναστασιάδη και Αβέρωφ Ν. μέχρι Χάρη Γεωργιάδη και την ακροδεξιά. Όσοι στην αντιπολίτευση παίζουν, ουσιαστικά, το παιχνίδι Αναστασιάδη-Συναγερμού, αναλαμβάνουν ιστορικές ευθύνες έναντι του κυπριακού λαού ο οποίος δεινοπάθησε από την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην ιστορία του τόπου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε περίπτωση εκλογής Χριστοδουλίδη, θα αντιληφθούν όλοι πολύ σύντομα την κρυφή του ατζέντα. Αλλά τότε θα είναι αργά για τον τόπο και το μέλλον του.

Ο κόσμος του κέντρου και της κεντροαριστεράς έχει πλέον καθοριστικό λόγο αν θα συνεχιστεί -είτε με Αβέρωφ είτε με Χριστοδουλίδη- η διακυβέρνηση Συναγερμού που εξευτέλισε την πατρίδα μας, ή αν θα επιτευχθεί προοδευτική αλλαγή με την εκλογή του ανεξάρτητου υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.