Κουκουμάς: Όσο ο κ. Αναστασιάδης αλλάζει και ξαναλλάζει θέσεις στο Κυπριακό, τόσο θα εμπεδώνονται οι διχοτομικές αξιώσεις

Όσο ο κ. Αναστασιάδης αλλάζει και ξαναλλάζει θέσεις στο Κυπριακό, τόσο θα βρίσκουν έδαφος επικίνδυνες ιδέες από άλλες κατευθύνσεις, αναφέρει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

«Ο κ. Αναστασιάδης επιμένει τελικά στην πρόταση του για επιστροφή στο Σύνταγμα του 60, πρόταση που είναι καταφανώς εκτός των Συμφωνιών Υψηλού Επιπέδου και των Ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Είναι ο πρώτος και μόνος Πρόεδρος της Κύπρου που αποτόλμησε να αμφισβητήσει τη βάση λύσης του Κυπριακού».

«Κανένας δεν μπορεί να προσποιείται ότι δεν βλέπει πού οδηγούνται τα πράγματα. Όσο ο κ. Αναστασιάδης αλλάζει και ξαναλλάζει θέσεις στο Κυπριακό, τόσο θα εμπεδώνονται οι διχοτομικές αξιώσεις της Τουρκίας και τόσο θα βρίσκουν έδαφος οι επικίνδυνες ιδέες από διάφορες άλλες κατευθύνσεις».

«Για να ανακοπεί η πορεία προς την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου, ο κ. Αναστασιάδης οφείλει να αλλάξει ρότα εδώ και τώρα».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.