Κουκουμάς: Σενάριο Συνεργατισμού οργανώνει ο Συναγερμός για το ΓεΣΥ

«Οι οργανωμένοι ασθενείς, όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του τόπου, κινήματα και φορείς που εργάστηκαν για το ΓεΣΥ, δύο τέως Υπουργοί Υγείας, σχεδόν σύσσωμη η κοινωνία αντιδρά στον διορισμό του κ. Αγαθαγγελου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ», τονίζι το ΑΚΕΛ δια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιώργου Κουκουμά.

Όπως τονίζει ο κ. Κουκουμάς, «ήδη ένα μέλος του Συμβουλίου παραιτήθηκε και τα δημοσιεύματα φέρουν τον Πρόεδρο του ΟΑΥ να προτίθεται να παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος για αυτή την απόφαση της κυβέρνησης. Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι πρέπει να πάρουν πίσω την απόφασή τους;»

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό, είναι καθαρά πολιτικό και αφορά τις κρυφές επιδιώξεις της κυβερνώσας παράταξης για το ΓεΣΥ. Η κοινωνία έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Η κυβέρνηση του Συναγερμού και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα οργανώνουν το ροκάνισμα και την ανατροπή του μονοασφαλιστικού ΓεΣΥ. Με την ίδια συνταγή που μεθόδευσαν το κλείσιμο του Συνεργατισμού, θέλουν τώρα να αλλάξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΓεΣΥ», προσθέτει ο κ. Κουκουμάς.

«Το μήνυμα της κοινωνίας είναι ένα και είναι σαφές και ηχηρό: Η κυβέρνηση να ανακαλέσει εδώ και τώρα το διορισμό του κ. Αγαθαγγέλου στον ΟΑΥ», καταλήγει.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.