Κουκουμάς: Τα οικονομικά του Χάρη Γεωργιάδη είναι αυτά που έκλεισαν τον Συνεργατισμό

Τα οικονομικά του Χάρη Γεωργιάδη είναι αυτά που έκλεισαν τον Συνεργατισμό, απαντά ο Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ στον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ και πρώην υπουργό οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη.

«Τα οικονομικά του Χάρη Γεωργιάδη είναι αυτά που έκλεισαν τον Συνεργατισμό. Τα οικονομικά του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι να διπλοπληρώσει ο κυπριακός λαός τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών που διαχειρίζονται το Λιμάνι», αναφέρει ο κ. Κουκουμάς.

«Ο Συναγερμός κραδαίνει αριθμούς για να κρύβει την αλήθεια. Προφανώς, με τις τεράστιες αυξήσεις που επέβαλαν οι ιδιωτικές εταιρίες καταγράφουν κέρδη, αλλά αυτά είναι σε βάρος της κοινωνίας και της υπόλοιπης οικονομίας, όπως άλλωστε υποστηρίζει και ο επιχειρηματικός κόσμος. Προφανώς επίσης, όταν οι ιδιώτες παρέλαβαν σε τιμές ξεπουλήματος έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε η Αρχή Λιμένων τα προηγούμενα χρόνια στο Λιμάνι, τώρα κομπάζουν ότι κερδοφορούν».

Η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού συνιστά οικονομικό έγκλημα διάρκειας και σκάνδαλο μεγατόνων, το οποίο πληρώνει όλος ο τόπος, υπογραμμίζει ο κ. Κουκουμάς. «Μόνο ο Συναγερμός απέμεινε να το συγκαλύπτει. Όλοι ξέρουμε γιατί».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.