Κουκουμάς: Το δίλημμα των εκλογών είναι ολοκάθαρο: Αναστασιάδης ή Μαυρογιάννης;

«Ο Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε σε γλαφυρούς τόνους από όποιον τον αγαπά, να ψηφίσει Αβέρωφ Νεοφύτου και δήλωσε μάλιστα ότι θα συνεχίσει μαζί του στην Προεδρία. Βέβαια και οι πέτρες πάνω στην Κύπρο γνωρίζουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης στηρίζει Αβέρωφ Νεοφύτου πάνω στην σκηνή των προεκλογικών συγκεντρώσεων και Νίκο Χριστοδουλίδη στα παρασκήνια», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

Αναλυτικά:

«Αυτό όμως που αφορά άμεσα και καθοριστικά τον κυπριακό λαό είναι το πραγματικό διακύβευμα των Προεδρικών Εκλογών, που το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης που διακηρύσσει προκλητικά ότι θέλει να συνεχίσει τη διακυβέρνησή του.

Είτε λοιπόν, θα υπάρξει συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη με τον ένα ή τον άλλο συναγερμικό υποψήφιο είτε θα πετύχουμε την αλλαγή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Είτε θα συνεχιστούν οι πολιτικές, τα ήθη και οι πρακτικές της τελευταίας δεκαετίας είτε θα μπει τέλος στο φαγοπότι της δεκαετίας, οι ένοχοι των σκανδάλων θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και θα μπει σε εφαρμογή το προοδευτικό πρόγραμμα της αλλαγής.

Tο δίλημμα πλέον είναι ολοκάθαρο και ενώπιον των πολιτών:

Αναστασιάδης και Συναγερμός ή κάθαρση και αλλαγή;

Τρίτη θητεία Αναστασιάδη ή Ανδρέας Μαυρογιάννης στην Προεδρία;».

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.