Κουκουμάς: Το επιτελείο Χριστοδουλίδη και τα κόμματα που τον στηρίζουν άλλαξαν προσωπεία

«Το επιτελείο Χριστοδουλίδη και τα κόμματα που τον στηρίζουν άλλαξαν προσωπεία. Μέχρι το περασμένο Σάββατο μιλούσαν για ενότητα με όλους. Τώρα εξαπέλυσαν τοξικότητα, καταστροφολογία και εμπάθεια ενάντια στην Αριστερά αλλά ακόμα και ενάντια σε ανθρώπους του Κέντρου και της Δεξιάς που δεν στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη», τονίζει το ΑΚΕΛ δια του εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος, Γιώργου Κουκουμά.

Αναλυτικά:

«Οι κομματικές ηγεσίες που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη αγαπούσαν το ΑΚΕΛ όταν ήθελαν τις ψήφους του για την εξουσία. Τώρα, βρίζουν την Αριστερά και αγάπησαν το Συναγερμό. Αύριο προφανώς, θα ξαναλλάξουν τροπάρι. Αυτά τα ήθη είναι ο ορισμός της συμφεροντολογίας και του εκφυλισμού της πολιτικής.

Την ερχόμενη Κυριακή θα κριθούν και αυτά. Είτε θα εκλεγεί Πρόεδρος της Κύπρου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης ο οποίος με ήθος, ειλικρίνεια, μετριοπάθεια και σεβασμό προς όλους παρουσιάζει το όραμα του για το μέλλον. Είτε θα βρεθεί στην εξουσία ο Νίκος Χριστοδουλίδης που ακολουθεί συμπεριφορές και συνταγές του παρελθόντος».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.