Κούμας: Ήσυχος με τη συνείδηση του για την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων

Ήσυχος με τη συνείδηση του για την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, δηλώνει πως αισθάνεται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Από το βήμα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, ο κ. Κούμας μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο 


Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο κ. Κούμας αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες που προκάλεσε και στο ποδόσφαιρο μας η Πανδημία του κορωνοϊού, τονίζοντας πως σε αυτή την περίοδο, όλοι, Σωματεία και Ομοσπονδία, επωμίστηκαν τεράστιο κόστος.

Τόνισε πως νιώθει ήσυχος με τη συνείδηση του για την απόφαση διακοπής των Πρωταθλημάτων αφού η στάση της Κυβέρνησης και της Επιδημιολογικής της ομάδας δεν άφηνε άλλη επιλογή.

Ευχαρίστησε τους Προέδρους των Σωματείων για τη συνεργασία τους και ανάφερε πως γίνεται προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση των Σωματείων μέσω UEFA και FIFA.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ αναφέρθηκε επίσης στην εισαγωγή του VAR στο Πρωτάθλημα μας από τον ερχόμενο Δεκέμβριο καθώς και στην προσπάθεια αναγέννησης της Κυπριακής διαιτησίας αλλά και στην ιδιαιτερότητα που έχει η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά για την Κύπρο με τη διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO U17.