Κουνίστε το κινητό σας για να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα στο Facebook

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το Facebook θέλει να κάνει την αναφορά σφαλμάτων τόσο εύκολη όσο κουνώντας το τηλέφωνό σας. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το μόνο που θα πρέπει να κάνετε. Χάρη σε μια νέα λειτουργία, όταν συναντάτε ένα σφάλμα, μπορείτε απλά να τινάζετε το τηλέφωνό σας και να καταθέτετε μια αναφορά μέσω ενός αναδυόμενου μενού που θα εμφανίζεται στην οθόνη.

Η μέθοδος “Shake your device to report a problem” ήταν προηγουμένως διαθέσιμη ως δυνατότητα opt-in στο iOS και σύντομα θα ήταν μια προεπιλεγμένη ρύθμιση τόσο για το iOS όσο και για το Android.

Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αναφέρετε σφάλματα μέσω του μενού βοήθειας και υποστήριξης του Facebook, αλλά η εταιρεία λέει ότι ελπίζει ότι αυτή η νέα μέθοδος θα είναι πιο εύκολη στη χρήση. Εκτός από την αναφορά όταν η φόρτωση ειδήσεων δεν φορτώνεται ή το βίντεο δεν θα αναπαράγεται, το Facebook θέλει επίσης τους χρήστες να αναφέρουν όταν δεν μπορούν να καταλάβουν πώς να ολοκληρώσουν μια ενέργεια, όπως πώς να διαγράψετε μια ιστορία.

Το Facebook ανεβάζει το ενδιαφέρον σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών παγκοσμίως, αλλά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.