Κούσιος – Ανασχηματισμός: «Ο,τι πει ο Πρόεδρος»

ΠτΔ – Ψηφοφορία, Βουλευτικές Εκλογές 2021 Λανίτειο Λύκειο, Λεμεσός, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, στις Βουλευτικές Εκλογές 2021. // PoR – Voting, 2021 Parliamentary Elections Laniteio Lyceum, Lemesos, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, exercises his right to vote, in the 2021 Parliamentary Elections.

Είναι στη διάθεση του προέδρου για οτιδήποτε αποφασίσει, ιδιαίτερα μετά την απόφαση του Νίκου Αναστασιάδη να συστήσει κυβέρνηση ευρείας αποδοχής δήλωσε στον Astra 92.8,  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, εκφράζοντας την άποψη ότι υπό αυτό το πρίσμα θα πρέπει όλοι οι υπουργοί να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του προέδρου.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος επιδιώκει να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα και από άλλο πόστο, ο Κυριάκος Κούσιος είπε στην Πρωινή Έκδοση ότι θα πρέπει να ρωτηθεί ο πρόεδρος αν θα τον ανασχηματίσει ή αν θα φύγει από την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, ο κ. Κούσιος είπε ότι στόχος θα πρέπει να είναι η Κύπρος του αύριο.

Σε παρατήρηση ότι ο πρόεδρος έχει ήδη εισπράξει το όχι από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι είναι καλύτερα να αναμένουμε την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους αρχηγούς των κομμάτων και τις αποφάσεις του προέδρου.

Ερωτηθείς πότε θα πρέπει να αναμένονται οι αποφάσεις ο κ. Κούσιος είπε ότι δεν γνωρίζει, ενώ δεν απέκλεισε αυτές να ανακοινωθούν τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.