Κραυγή απόγνωσης από τους συνταξιούχους, η ακρίβεια τους οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση

Κραυγή απόγνωσης (και) από τους συνταξιούχους, καθώς η ακρίβεια που σαρώνει και δεν λέει κάποιος να τη σταματήσει, οδηγέι και τους συνταξιούχους στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η ΕΚΥΣΥ με ανακοίνωση της ενημερώνει πως τη Δευτέρα 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Δερύνεια συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ακρίβεια που οδηγεί τους συνταξιούχους με μαθητική ακρίβεια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ:

Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι της ΕΚΥΣΥ Δερύνειας στις 16 Μαΐου ενάντια στην ακρίβεια που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Οι συνταξιούχοι που προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει την ετήσια Συνέλευσή τους στο Οίκημα της Αναγέννησης Δερύνειας, είχαν ενημερωθεί από τον Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη για τις διεκδικήσεις της Οργάνωσής τους και τα διαβήματα που κάνει καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Στη διάρκεια της Συνέλευσης ακούστηκαν οι κραυγές απόγνωσης των ανθρώπων που για μια ζωή μόχθησαν και εργάστηκαν για ένα καλύτερο μέλλον για να φτάσουν σήμερα να ταλαιπωρούνται και να μετρούν κυριολεκτικά τα πενιχρά τους εισοδήματα για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Οι συνταξιούχοι κάλεσαν την κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ να λάβει σοβαρά υπόψη τα υπομνήματα που έστειλε η ΕΚΥΣΥ σε τέσσερις Υπουργούς (Εργασίας, Υγείας, Ενέργειας και Υφυπουργό Πρόνοιας), με τα οποία ζητά την παραχώρηση αντισταθμιστικών παροχών και άμεση λήψη μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.