Κρίνεται το μέλλον του Τσόκκου στην Ένωση

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Επειδή ακούγονται και διαδίδονται πάρα πολλά στο Παραλίμνι για το εάν μένει ή φεύγει ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί» δεν μπλοφάρει με την επιμονή του για παραίτηση.

Και είναι αυτό που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Είναι πολλοί που υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος μπλοφάρει για να πάρει βοήθειες και από τους άλλους μετόχους αλλά και επιφανείς παράγοντες του Παραλιμνίου, όμως από την πλευρά του προέδρου αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Στο μεταξύ χθες εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό ότι η εκλογική συνέλευση της εταιρείας θα γίνει σήμερα στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου. Η συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους της ομάδας.

Αυτό που θα πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί και ειπώθηκε μάλιστα και στην τελευταία συνέλευση είναι πως όσο δεν εκλέγεται νέα διοίκηση την ευθύνη της εταιρείας και κατ’ επέκταση της ομάδας συνεχίζει να την έχει ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος. Για να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας θα πρέπει να εκλεγεί νέος πρόεδρος.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν όσο δεν προκύπτει διάδοχη κατάσταση ο Γιώργος Τσόκκος παραμένει στην προεδρία της εταιρείας και εξακολουθεί να έχει και την ευθύνη της ομάδας.


Τα δύο τελευταία χρόνια ο πρόεδρος σήκωσε μόνος του όλο το βάρος. Νιώθει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Νίκος Μουλαζίμης

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.