Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του 63χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο

Kρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας 63χρονου Ρώσου, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο Πάφου – Κόλπου των Κοραλίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και έχει τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα.

Σύμφωνα με το ιστορικό του τροχαίου ο   Ρώσος τουρίστας τραυματίσθηκε σοβαρά το απόγευμα της Κυριακής όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη αλλοδαπή  στην παραλιακή λεωφόρο Πάφου- Κόλπου των Κοραλίων.

Ο 63χρονος που βρισκόταν στην Πάφο για ολιγοήμερες διακοπές επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο προκειμένου να μεταβεί σε ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.

Η οδηγός του αυτοκίνητου που κατευθυνόταν από την Πέγεια προς την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τον παρέσυρε σε μια στροφή του δρόμου τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Αρχικά ο 63χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο ΓΝ Λευκωσίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.