Εδώ ήταν κρυμμένοι οι εκτελεστές του 37χρονου στο Μενεού (εικόνες)

Καλά σχεδιασμένη ήταν η ενέδρα που έστησαν οι εκτελεστές του 37χρονου που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο Μενεού προς Περβόλια στην περιοχή «Λεμονιά».

Fonikokiti12
Το αυτοκίνητο του 37χρονου κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο δράστης ή οι δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου στον 37χρονο που απασχόλησε τη Δικαιοσύνη στο παρελθόν, και τον γάζωσαν όταν πέρασε από το σημείο.

Fonikokiti

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι εκτελεστές τον περίμεναν πίσω από τα κυπαρίσσια στο δρόμο προς το σπίτι του θύματος στο Μενεού και όταν αυτός ελάττωσε ταχύτητα για να περάσει το κύρτωμα, τον γάζωσαν σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Μελέτησαν τις κινήσεις του

Από την προκαταρκτική έρευνα στο σημείο, διαπιστώνεται πως οι δράστες μελέτησαν τα βήματα του 37χρονου και επέλεξαν το σημείο και την κατάλληλη ώρα για να δράσουν.

Fonikokiti14

Ο 37χρονος είχε μεταβεί προηγουμένως στο γυμναστήριο που σύχναζε και επέστρεφε στο σπίτι του με το υπερπολυτελές όχημα του το οποίο είχε αγοράσει πολύ πρόσφατα.

Αυτό που γνώριζαν οι δράστες είναι πως το υπερπολυτελές όχημα του θα έπρεπε να ρίξει ταχύτητα για να περάσει το κύρτωμα στο δρόμο κάτι που θα τους επέτρεπε να δράσουν με ευκολία χαρίζοντας του τις δολοφονικές ριπές, κάτι που έγινε στις 21:15.

Fonoskiti 1

Μάρτυρες που μίλησαν στο σημείο, έκαναν λόγο για τρεις διαδοχικές ριπές που ακούστηκαν, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι εκτελεστές ήταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη δολοφονική αποστολή τους σκοτώνοντας τον 37χρονο.

Ήταν υπό προστασία

Tο θύμα στο παρελθόν πέρασε το κατώφλι των Κεντρικών για υπόθεση ναρκωτικών με την κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικία του τελούσε υπό προστασία αφού κρίθηκε απαραίτητο λόγω του κίνδυνου επίθεσης εναντίον του. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για προστασία του 37χρονου υπό καθεστώς μάρτυρα υπεράσπισης σε άλλη πολύκροτη υπόθεση ναρκωτικών με γνωστό πρόσωπο.

Νέος κύκλος αίματος

Την ίδια ώρα εκφράζονται ανησυχίες από τη Δύναμη, για δημιουργία νέου κύκλου αίματος που άνοιξε με την εκτέλεση του 37χρονου. Εκφράζονται επίσης ανησυχίες όχι μόνο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά και αντίποινα με φόντο τα ναρκωτικά.

Τάσος Αναστάση

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.