Κύκκου Νικηφόρος σε δημοσιογράφο: «Σκασμός, παλιάνθρωπε» (Βίντεο)

«Λεκτική επίθεση» κατά δημοσιογράφου από τον Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρο μετά το τέλος των δηλώσεων που παραχωρούσε σε δημοσιογράφους για το θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Κύκκου Νικηφόρου ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέτος, του ανέφερε ότι αυτά που υποστηρίζει, είναι θέσεις του Πατριαρχείου της Μόσχας, με τον Μητροπολίτη να ενοχλείται που τον διέκοψε ο δημοσιογράφος και να του υποδεικνύει να τελειώσει με τα όσα έλεγε.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας των δηλώσεων του Μητροπολίτη για το Αυτοκέφαλο, ο Αριστείδης Βικέντιος του είπε ότι διαστρεβλώνει τα πράγματα και τον ρώτησε αν φιλοδοξεί να γίνει «Μάρκος Ευγενικός».

«Σκασμός» του απάντησε ο Μητροπολίτης Κύκκου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος του ζήτησε να μιλάει πιο ωραία, υποδεικνύοντας του ότι νομίζει πως είναι κάποιος.

Στη συνέχεια ο Κύκκου Νικηφόρος τον χαρακτήρισε «χυδαίο» και «παλιάνθρωπο» υποδεικνύοντας του να μην επεμβαίνει και αποχώρησε από την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο από το alphanews.live