Κύκλο επαφών με τα κοινοβουλευτικά κόμματα άρχισε ο ΟΚΥπΥ

Στόχος η συνεργασία όλων για την οικονομική και διοικητική αυτονόμηση του Οργανισμού

Κύκλο επαφών με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ξεκίνησε η Διοίκηση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Οι συναντήσεις άρχισαν την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν εντός Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ, κ. Μάριος Παναγίδης, τόνισε πως «για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που είναι η αυτονόμηση των νοσηλευτηρίων μας είναι σημαντική η συνεργασία όλων. Διαβεβαιώνουμε πως, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο για μετατροπή του σε ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό Οργανισμό και είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή η προσπάθεια θα πετύχει. Επίσης, στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι για τους ασθενείς μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε».

«Ευχαριστούμε τα κόμματα για τη στήριξη τους προς τον Οργανισμό και τα νοσηλευτήρια του και για τον παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύξαμε και θα αναπτύξουμε μαζί τους», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες γίνονται με πρωτοβουλία του Οργανισμού ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού του για το 2022, συζητείται ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, τα Κέντρα Υγείας, τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, με κύριο αυτό της οικονομικής και διοικητικής αυτονόμησης τους και την κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού αναφορικά με τις νοσηλείες ασθενών με Covid.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.