Κύκλωμα Ινδών βλέπει η ΥΚΑΝ πίσω από τα σκληρά ναρκωτικά σε ανήλικους

Κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών σε ανήλικους από ομάδα Ινδών βλέπει η ΥΚΑΝ πίσω από την προμήθεια σκληρών ναρκωτικών σε ανήλικα πρόσωπα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, η ΥΚΑΝ βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη άλλων δύο προσώπων από την Ινδία οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για εντοπισμό και άλλων ανήλικων που ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Όπως πληροφορείται ο «Φ», οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος 29χρονου Ινδού, μετά από εξασφάλιση συγκεκριμένης μαρτυρίας που τον θέλει να είναι το πρόσωπο που έδωσε ναρκωτικά και συγκεκριμένα ηρωίνη σε ενέσιμη μορφή στη 13χρονη. Επίσης, έχουν εξασφαλίσει και μαρτυρία σε βάρος 25χρονου Ινδού ο οποίος φέρεται να προμήθευε και αυτός ποσότητα crystal σε ανήλικους.

Να σημειωθεί πως οι ανακριτές της ΥΚΑΝ Λεμεσού, επιδίδονται σε αγώνα δρόμου έτσι ώστε να εντοπίσουν τους δύο ανήλικους, τη 16χρονη φίλη των δύο ανήλικων αδελφών καθώς και άλλο ένα αγόρι.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.