Κυπριακή αποστολή στην Ελλάδα: Επιστρέφουν στην Κύπρο τέσσερα μέλη της Πολιτικής Άμυνας και ο τραυματίας πυροσβέστης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την επιστροφή από Ελλάδα τεσσάρων μελών της Πολιτικής Άμυνας και του τραυματία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρει, σε ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου.

«Η κυπριακή αποστολή θα συνεχίσει τη δράση της με τα υπόλοιπα 35 μέλη της, τα 2 πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ και τα 2 πτητικά μέσα του ΤΔ», γράφει στο tweet της η κ. Μιχαηλίδου.

Στο μεταξύ, η κυπριακή αποστολή, όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από τα μέλη της αποστολής, παρέμεινε όλο το βράδυ και περιφρουρούσε στην περιοχή, όπου επιχειρούσε από το πρωί της Τρίτης.

Όπως σημειώθηκε, αναμένεται να αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα, όπου εκεί, επίσης, αναμένεται να ξεκουραστούν για λίγο, αλλά λόγω του ότι η κατάσταση είναι ρευστή, δεν γνωρίζουν τι θα προκύψει εντός της ημέρας.

Να σημειώσουμε ότι η κυπριακή αποστολή επιχειρούσε από το πρωί της Τρίτης στη Βόρεια Εύβοια. Αρχικά επιχείρησε στις Κοινότητες Γαλατσώνα και Αβγαριά και ακολούθως κατευθύνθηκαν στην τοποθεσία εξωκλήσι Παναγία Ντινιούς στην Κοινότητα Αλκυόνη, όπου και παρέμειναν όλο το βράδυ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.