Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης: Δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ο Όμιλος Υδατοσφαίρισης Πάφου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης με σημερινή της ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι απέρριψε αίτημα του αποσχιχθέντα Όμιλο Υδατοσφαίρισης Πάφου και τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου διότι δεν πληρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για ένταξη στην ΚΟΕΚ και όχι λόγω μετά από παρέμβαση του Ν.Ο. Πάφου, όπως αναφέρεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ΚΟΕΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα διάφορα δημοσιεύματα που παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την τοποθέτηση ότι η αίτηση απορρίφθηκε μετά από παρέμβαση του Ν.Ο. Πάφου ουδόλως ευσταθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ο Ν.Ο Πάφου είναι το μόνο αναγνωρισμένο σωματείο μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης στην Πάφο με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της.

Υπενθυμίζει ότι η ΚΟΕΚ πριν την πανδημία είχε καλέσει σε συναντήσεις τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον αποσχισθέντα από τον ΝΟΠ μη αναγνωρισμένο από τον ΚΟΑ Όμιλο Υδατοσφαίρισης Πάφου, με σκοπό την επανένωση τους κάτω από τον Ναυτικό όμιλο Πάφου.

«Ενώ οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στα πάντα, δυστυχώς μετά από παρέλευση μερικών εβδομάδων, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν να αλληλοκατηγορούνται για αθέτηση των συμφωνηθέντων», προσθέτει.

Τέλος, σημειώνει ότι θεωρεί ότι στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» δεν μπορούν να συνυπάρξουν οι δύο όμιλοι και ενημερώνει πως, εντός των επόμενων ημερών, θα καλέσει τις δύο πλευρές σε καινούργια συνάντηση με σκοπό την επανένωση τους.

Αν και σημειώνει ότι πιστεύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην συνύπαρξη των αθλητών, των γονιών και των αθλημάτων της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο Πάφου, εντούτοις, «οι όποιες διαφορές προήλθαν από τις διαφορές των διοικούντων και δεν αποτελούν λόγο για τη διάσπαση του Ν.Ο. Πάφου».

«Αλλοίμονο αν κάθε φορά που τσακώνονταν οι παράγοντες ενός σωματείου, η Ομοσπονδία να ήταν αναγκασμένη να εγγράψει και ένα καινούργιο σωματείο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές ατζέντες του καθενός», καταλήγει.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.