Βίντεο: Κύπριος ακούγεται να ξυλοκοπεί και να ασκεί βία σε αλλοδαπή γιατί “είδε κάποιον σε φούρνο”

Σε δύο βίντεο που ανήρτησε η ιστοσελίδα “Παραιτηθείτε” στο Facebook, ακούγεται ένας Κύπριος να ζητά εξηγήσεις απο την αλλοδαπή γυναίκα γιατί συνάντησε ή κανονίσε σύμφωνα με τα λεγόμενά του να βρεθεί τυχαία με κάποιον σε ένα φούρνο.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ασκεί λεκτική βία και σε κάποια σημεία του βίντεο σωματική βία.

Οπως αναφέρει και η σελίδα:

Αυτό το βίντεο, το οποίο είναι περισσότερο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ, θα συνταράξει τη κοινή γνώμη.

Έχουμε Κύπριο, από χωριό της Λευκωσίας που εκβιάζει, δέρνει και ΑΠΕΙΛΕΙ τη Φιλιππίνεζα οικιακή βοηθό του, που τόλμησε να πάει στο φούρνο, ενδεχόμενως να δει κάποιο υπό τύπο ραντεβού.

Έχουν γίνει καταγγελίες και είμαστε σίγουροι ότι η Αστυνομία θα δράσει άμεσα και θα προβεί σε συλλήψεις.

 

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, για το συμβάν δεν έχουν γίνει καταγγελίες, ενώ όπως μας λέχθηκε “ειναι σχετικό” αν θα κινηθεί αυτεπάγγελτα.

 

ΜΕΡΟΣ Α΄: ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΖΑ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ….ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΦΟΒΟΙ ΤΥΠΟΥ Serial killer 'ΜΕΤΑΞΑ'!!VERY ABUSIVE VIDEO….Αυτό το βίντεο, το οποίο είναι περισσότερο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ, θα συνταράξει τη κοινή γνώμη.Έχουμε Κύπριο, από χωριό της Λευκωσίας που εκβιάζει, δέρνει και ΑΠΕΙΛΕΙ τη Φιλιππίνεζα οικιακή βοηθό του, που τόλμησε να πάει στο φούρνο, ενδεχόμενως να δει κάποιο υπό τύπο ραντεβού.Έχουν γίνει καταγγελίες και είμαστε σίγουροι ότι η Αστυνομία θα δράσει άμεσα και θα προβεί σε συλλήψεις.ΣΗΜ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΞΑ.PS. Let's stop the abuse of the Housemaids.

Gepostet von Παραιτηθείτε – Κύπρος am Dienstag, 28. Juli 2020

ΜΕΡΟΣ Β': Πιο σκληρό το 2ο μέρος της απάνθρωπης συμπεριφοράς Κυπραίου εναντίον Φιλιππίνεζας Οικιακής Βοηθού.Οι πληροφορίες μας, λένε ότι το χωριό που συμβαίνουν όλα αυτά είναι η Δευτερά. Ελέγχονται και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.1) Που είναι το Υπουργείο Εργασίας της Ζέτας Αιμιλιανίδου?2) Που είναι το Υπουργείο Εσωτερικών?3) Που είναι η Αστυνομία και το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Γιολίτη?Πόσο καιρό σας τα λέμε…..Τι κάνετε για να ΜΗΝ έχουμε ένα νέο Μεταξά?ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΙΑ/STOP VIOLENCE

Gepostet von Παραιτηθείτε – Κύπρος am Dienstag, 28. Juli 2020

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.