Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα για κορωνοϊό στις τρεις γυναίκες που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσω του twitter ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου. Παρόλα αυτά, προσθέτει, ότι και οι τρεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε απομόνωση για 14 μέρες όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο για προληπτικούς λόγους.

Τα τρία άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό εξετάστηκαν και είναι αρνητικά για κορονοιό. Θα παραμείνουν στην απομόνωση για 14 μέρες όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται και οι 12 μαθητές αλλά και οι δύο εκπαιδευτικοί τους που επέστρεψαν χθες στην Κύπρο από το Μιλάνο.

 

 

 

Εξάλλου, ο Ε/κ Επικεφαλής της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία, Λεωνίδας Φυλακτού γνωστοποίησε σήμερα μέσω twitter ότι όπως πληροφορήθηκε μέσα από την δικοινοτική Επιτροπή, το κρούσμα που εντοπίστηκε χθες στα κατεχόμενα δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό.
Το ύποπτο κρούσμα στα κατεχόμενα που αφορούσε γυναίκα από τo Ιράν.