Κυβέρνηση ή παιδική χαρά;

Μα τι γίνεται με αυτή την κυβέρνηση;

Κάνουν το ένα φάουλ πάνω στο άλλο και στο τέλος θα φάνε και καμιά κόκκινη κάρτα. Ο ένας υπουργός αντί να δράσει αποφασιστικά στέλνει επιστολές και παρακαλεί για εφαρμογή πολιτικών. Ο άλλος κουβεντιάζει με διάφορους προκειμένου να δει αν λύνονται χρόνια προβλήματα της αρμοδιότητας του ενώ δεν έχει θέσεις να προτείνει.

Η κυβέρνηση συστήνει υπηρεσίες που είχαν συσταθεί ξανά επί προηγούμενης κυβέρνησης και τις παρουσιάζει ως καινούργιες. Μας λέει ότι οι Ευρωπαίοι βλέπουν θετικά την πρόταση της για εμπλοκή της Ε.Ε. στο Κυπριακό και τώρα μας λένε ότι θα κάνει περιοδεία ο Πρόεδρος στην Ευρώπη για να ενημερώσει τους ηγέτες που ενημέρωσε ξανά, έτσι μας είπε, πριν από ένα μήνα.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού νομίζει ότι η δουλειά του είναι να πηγαίνει σε γενέθλια πολιτικών (Νικόλα Παπαδόπουλου) και να τραγουδά και το ανακοινώνει μάλιστα στην ιστοσελίδα του υφυπουργείου ως σαν να είναι κοσμική στήλη. Πού πάμε ρε παιδιά; Ποιος να βάλει το χέρι του;

Εκ παραδρομής η ανάρτηση στη σελίδα του Υφυπουργείου, λέει ο Χατζηγιάννης

Εκ παραδρομής αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου Πολιτισμού η αναφορά στη χθεσινή μου παρουσία στη γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, δήλωσε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, ο κ. Χατζηγιάννης εξήγησε ότι προχθές παρευρέθηκε στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, όπου κάποια στιγμή του ζητήθηκε ευγενικά να τραγουδήσει τα «χρόνια πολλά» στο πιάνο.

«Βεβαίως και το έκανα. Αυτό εκ παραδρομής ωστόσο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου», είπε.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του έδωσε άμεσες οδηγίες να κατέβει από την επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου του.

Όπως συμπλήρωσε, «βεβαίως καμία σχέση δεν έχει μια κοινωνική προσωπική εκδήλωση με τα του Υφυπουργείου».

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy