Λ.Φιλοθέου: Η διακυβέρνηση Μαυρογιάννη θα έχει ανοικτές πόρτες στο συνδικαλιστικό κίνημα και οργανωμένους φορείς

«Τιμητική η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ για στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη»

Τιμητική χαρακτήρισε την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ για στήριξη της υποψηφιότητας του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, Λεόντιος Φιλοθέου.

Η διακυβέρνηση του κυρίου Μαυρογιάννη, τόνισε, θα έχει ανοικτές πόρτες στο συνδικαλιστικό κίνημα και τους οργανωμένους φορείς, με σεβασμό στους αγώνες και τη συμβολή του κινήματος στην ιστορία του τόπου.

Ανέφερε ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος τάσσεται υπέρ της κατάργησης της αγοράς υπηρεσιών που οδηγεί στην απορρύθμιση της εργασίας. Επισήμανε την ανάγκη προοδευτικού εκσυγχρονισμού του συνταξιοδοτικού συστήματος και την μελέτη του τρόπου κατάργησης της μείωσης των συντάξεων κατά 12% σε όσους συνταξιοδοτούνται στο 63ο έτος.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Μαυρογιάννης τάσσεται υπέρ της πλήρους καταβολής της ΑΤΑ με βάση την διακύμανση του πληθωρισμού και την διεύρυνση της για όλους τους εργαζόμενους, και υπέρ της λήψης στοχευμένων μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας, όπως είναι η μείωση του ΦΠΑ και άλλων τελών στο ηλεκτρικό ρεύμα, η κατάργηση της διπλής φορολογίας στις τιμές των καυσίμων, η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, η αναπροσαρμογή των επιδομάτων, έτσι ώστε να συνάδουν με το κόστος ζωής και η φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.