Λ. Φιλοθέου: Κανένα παζάρι, καμία συνδιαλλαγή – Τον τελικό λόγο τον έχουν οι πολίτες

Κανένα παζάρι και καμία συνδιαλλαγή δεν έγινε κατά τις συναντήσεις του κου Μαυρογιάννη με τον ΔΗΣΥ, τους Οικολόγους και τον Αχιλλέα Δημητριάδη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, αλλά ούτε και ζητήθηκε από τους συνομιλητές του τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος του επιτελείου του Λεόντιος Φιλοθέου.

Ανέφερε ότι με τον ΔΗΣΥ συζητήθηκαν Κυπριακό, σχέσεις με την ΕΕ,  οικονομία και κράτος δικαίου. Ο κος Φολοθέου είπε ότι η συνάντηση ήταν πολύ καλή και αυτή τη στιγμή αναμένεται η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ με απόλυτο σεβασμό.

Για τη συνάντηση με τους Οικολόγους επισήμανε ότι με τον κο Μαυρογιάννη βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα όσον αφορά τα περιβαλλοντικά θέματα.

Όσον αφορά τη συνάντηση με τον Αχιλλέα Δημητριάδη είπε ότι τους έδωσε τα 12 σημεία τα οποία προέταξε και τις προηγούμενες μέρες και στα οποία το επιτελείο του κου Μαυρογιάννη θα απαντήσει. Με τον κο Δημητριάδη, πρόσθεσε θα γίνει αύριο νέα συνάντηση.

Είπε επίσης ότι σήμερα θα γίνουν συναντήσεις με Γιώργο Κολοκασίδη , Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και την Κίνηση «Αμμόχωστος για την Κύπρο» .

Ο κος Φιλοθέου τόνισε ότι τον τελικό λόγο έχουν οι πολίτες οι οποίοι έχουν να συγκρίνουν ανάμεσα στους δυο υποψηφίους και να επιλέξουν ποιον θέλουν στο πηδάλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy